UITGAVES

NIEUW! ZOJUIST VERSCHENEN HET BOEK:
‘SAI BABA VAN SHIRDI, EEN UNIEKE HEILIGE’

Sai Baba van Shirdi, een unieke Heilige

Auteur : Etienne Bhagwan Premdani
Uitgegeven door : Stichting Sai Mandir Olst

Dit boek is primair bedoeld om licht te werpen op Sai Baba en zijn zegeningen. De auteur, Etienne Premdani, heeft zich hierbij gebaseerd op de Sai Satcharitra van Hemadpant. Een belangrijk onderdeel vormen de Pranayama’s: lezingen voor elke dag van de week. Ook worden de regels voor de aanbidding van Sai Baba en de tien vijanden van de ziel nader belicht.

‘Lees dit boekje en je zult er vrede, kracht en geluk uitputten’, aldus de auteur.

Het boek is uitgegeven door de Stichting Shirdi Sai Baba Foundation. Het kost € 9,95 en is te verkrijgen bij de Mandir in Olst (elke zondag, Hendrik Droststraat 34 in Olst) en bij de Premdani Ayurveda Clinic in Olst (Kotterikstraat 2a). U kunt een exemplaar reserveren door een mail te sturen naar [email protected]

Wilt u het boekje toegezonden krijgen, dan komen er verzendkosten (€ 2,90) bij. Reserveer dan eerst een of meerdere exemplaren via de mail en maak vervolgens het totaalbedrag over op rekeningnummer IBAN: NL 55 RABO 0302177248 van Stichting Sai Baba Foundation Olst o.v.v. Boek Sai Baba. U ontvangt het boekje dan zo spoedig mogelijk thuis.